MAKTEK FUARI’NDA İMAŞ RÜZGÂRI ESTİ 21.11.2014

Her iki yılda bir düzenlenen ve makine sektörünün Avrasya’daki en büyük fuarı olarak kabul edilen MAKTEK’te, 33 ülkeden bin 378 firma, toplamda 3 bin markayla yerini aldı. İmaş Makine, 104 metrekarelik standıyla katıldığı fuarda, CUTERAL markalı ürünlerini ziyaretçilere tanıttı.
Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere ve Tayvan gibi birçok ülkenin resmi katılımlarıyla birlikte dünyanın en çok tercih edilen fuarları arasına giren MAKTEK, bu yıl TİAD ve MİB işbirliği ile düzenlendi.
Fuara ilk kez katılan İmaş, yeni teknolojilerle bütünleşmiş ürünlerini potansiyel müşteri ve bayilere tanıtma fırsatı buldu. Son teknoloji ürünlerini görmek, test etmek ve bağlantılarını geliştirmek isteyenlerin akınına uğrayan fuar, 72 farklı ülkeden 65 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. PLC kontrollü makinelerini tanıttığı standı yoğun ilgi gören İmaş, Türkiye’den ve dünyadan 100’ü aşkın ziyaretçi firma ile birebir görüşmeler yaptı.
Fuarların ürünlerin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken İmaş Makine Genel Müdürü Mustafa Özdemir, “İmaş olarak, Avrasya’nın en büyük fuarı olarak görülen MAKTEK’te yer aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda uluslararası fuarlara daha çok katılarak marka bilinirliğimizi arttırmak ve yeni teknolojilerle bütünleştirdiğimiz makinelerimizi sektöre tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.